Sabit Sunucu Tanıtım Kuralları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minenite

New member
Developer
Administrator
12 May 2025
3
0
3
Merhaba Minecraft sunucu sahipleri! 👋

Bu başlık altında, sunucunuzu forumumuzda tanıtırken mutlaka uymanız gereken kurallar ve tanıtımınızda yer alması gereken zorunlu bilgiler bulunmaktadır. Lütfen tanıtımınızı açmadan önce bu kuralları dikkatlice okuyun.

Tanıtım Kuralları​

1. Konu Başına Bir Sunucu: Her sunucu için yalnızca bir tanıtım konusu açılabilir. Aynı sunucunun birden fazla kez tanıtılması veya farklı hesaplar üzerinden tanıtım yapılması yasaktır.
  2. Zorunlu Bilgiler: Tanıtım konunuzda aşağıdaki bilgilerin eksiksiz bulunması zorunludur:
    • Sunucu Adı
    • Sunucu IP Adresi (Doğru ve erişilebilir olmalı)
    • Sunucu Sürümü (Örn: 1.20.1, 1.8.x - 1.20.x)
    • Oyun Modu/Türü (Örn: Survival, Factions, Skyblock, PvP)
    • Discord Davet Bağlantısı veya Web Sitesi Adresi (Varsa, güncel olmalı)
  3. Görsel ve Video Ekleme: Tanıtımınızda sunucunuzu temsil eden en az 3 adet ekran görüntüsü ve 1 adet video bulunması zorunludur. Görseller güncel ve sunucunuzdan olmalıdır.
  4. Spam ve Konu Güncelleme: Tanıtımınızı sürekli olarak "yukarı taşımak" için mesaj atmak veya anlamsız yorumlar yazmak yasaktır. Güncel bilgiler için ana konuyu düzenleyin.
  5. Gerçek Dışı İçerik: Sunucunuz hakkında yanıltıcı veya gerçek dışı bilgiler vermek yasaktır.
  6. Yasaklı İçerik: Küfür, argo, müstehcen içerik, telif hakkı ihlali içeren materyaller veya yasa dışı faaliyetleri teşvik eden içerikler tanıtımınızda yer alamaz.
  7. Saygı ve Hoşgörü: Diğer sunucuların tanıtımlarına veya forum üyelerine karşı saygısızca yorum yapmak, karalamak veya rekabetçi tartışmalara girmek yasaktır.
  8. Yönetici ve Moderatör Uyarısı: Forum yönetimi ve moderatörlerinin uyarılarına uymak zorunludur. Kurallara uymayan konular, bildirim yapılmaksızın düzenlenebilir veya silinebilir. Tekrarlayan ihlallerde uzaklaştırma cezası uygulanabilir.

Önemli Not:​

• Bu kurallar, forumumuzdaki sunucu tanıtımlarının düzenini ve kalitesini sağlamak amacıyla belirlenmiştir.
  • Kuralların ihlali durumunda, tanıtımınız silinebilir veya forum üyeliğiniz askıya alınabilir.
Anlayışınız ve kurallara riayetiniz için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...