Merhaba Minecraft sunucu sahipleri! 
Bu başlık altında, sunucunuzu forumumuzda tanıtırken mutlaka uymanız gereken kurallar ve tanıtımınızda yer alması gereken zorunlu bilgiler bulunmaktadır. Lütfen tanıtımınızı açmadan önce bu kuralları dikkatlice okuyun.

Bu başlık altında, sunucunuzu forumumuzda tanıtırken mutlaka uymanız gereken kurallar ve tanıtımınızda yer alması gereken zorunlu bilgiler bulunmaktadır. Lütfen tanıtımınızı açmadan önce bu kuralları dikkatlice okuyun.
Tanıtım Kuralları
- Konu Başına Bir Sunucu: Her sunucu için yalnızca bir tanıtım konusu açılabilir. Aynı sunucunun birden fazla kez tanıtılması veya farklı hesaplar üzerinden tanıtım yapılması yasaktır.
- Zorunlu Bilgiler: Tanıtım konunuzda aşağıdaki bilgilerin eksiksiz bulunması zorunludur:
- Sunucu Adı
- Sunucu IP Adresi (Doğru ve erişilebilir olmalı)
- Sunucu Sürümü (Örn: 1.20.1, 1.8.x - 1.20.x)
- Oyun Modu/Türü (Örn: Survival, Factions, Skyblock, PvP)
- Discord Davet Bağlantısı veya Web Sitesi Adresi (Varsa, güncel olmalı)
- Görsel ve Video Ekleme: Tanıtımınızda sunucunuzu temsil eden en az 3 adet ekran görüntüsü ve 1 adet video bulunması zorunludur. Görseller güncel ve sunucunuzdan olmalıdır.
- Spam ve Konu Güncelleme: Tanıtımınızı sürekli olarak "yukarı taşımak" için mesaj atmak veya anlamsız yorumlar yazmak yasaktır. Güncel bilgiler için ana konuyu düzenleyin.
- Gerçek Dışı İçerik: Sunucunuz hakkında yanıltıcı veya gerçek dışı bilgiler vermek yasaktır.
- Yasaklı İçerik: Küfür, argo, müstehcen içerik, telif hakkı ihlali içeren materyaller veya yasa dışı faaliyetleri teşvik eden içerikler tanıtımınızda yer alamaz.
- Saygı ve Hoşgörü: Diğer sunucuların tanıtımlarına veya forum üyelerine karşı saygısızca yorum yapmak, karalamak veya rekabetçi tartışmalara girmek yasaktır.
- Yönetici ve Moderatör Uyarısı: Forum yönetimi ve moderatörlerinin uyarılarına uymak zorunludur. Kurallara uymayan konular, bildirim yapılmaksızın düzenlenebilir veya silinebilir. Tekrarlayan ihlallerde uzaklaştırma cezası uygulanabilir.
Önemli Not:
- Bu kurallar, forumumuzdaki sunucu tanıtımlarının düzenini ve kalitesini sağlamak amacıyla belirlenmiştir.
- Kuralların ihlali durumunda, tanıtımınız silinebilir veya forum üyeliğiniz askıya alınabilir.